top of page

Portfolio

a small reflection of my work

IMG_0284.jpeg

STRANDPOST HAARRIJNSEPLAS

ontwerp - project begeleiding - plaatsing

25 APRIL 2021

De Haarrijnseplas is een heerlijke plek om door te brengen. Op warme zomerdagen trekt deze plas veel publiek waardoor Gemeente Utrecht de noodzaak zag om hier twee strandposten neer te zetten voor de veiligheid van de bezoekers.
De strandpost is opgebouwd vanuit een gebruikte zeecontainer, gewrapt in cortenstaal wat stoer doorloopt in de overstek op de verdieping.
Een compacte, duurzame en moderne strandpost!

IMG_0915.jpg

BUILD LOVE
St Antoniusziekenhuis
ontwerp - project begeleiding - plaatsing

April 2020

In opdracht van gemeente Utrecht is het beeld Build Love geplaatst bij het St. Antonius ziekenhuis Utrecht. Een twee meter groot hart dat de samenleving reflecteert. Iedereen draagt zijn steentje bij om samen een fijne en veilige samenleving te vormen. Samen bouwen we verder en samen zijn we sterk.
#buildlove

IMG_3324_edited.jpg

LA CASA Mi Casa Su Casa
Gemeente Utrecht

Plaatsing juli 2021

Het ontwerp genaamd La Casa ziet er anders uit dan gebruikelijk is voor een JOP. Echt uniek is de personalisatie van het huisje. Door het gebruik van natuurlijke elementen heeft het huisje een vriendelijke uitstraling. Het platte dak wordt gestut door een figuurlijke boom. Aan de binnenzijde komen CircU-banken die zijn vervaardigd uit circulair beton. Het gebruik van cortenstaal heeft een aantal belangrijke voordelen. Deze bijzondere metaallegering met een warme roestkleurige uitstraling is zeer geschikt om in de openbare ruimte te posteren: het is onderhoudsvrij én weerbestendig.

IMG_9488.jpeg

La Casa a la Playa
Gemeente Utrecht

Plaatsing juli 2021

Aan de strandzone van de Haarrijnseplas is deze JOP geplaatst. De tekst en skyline geven een stuk openheid aan de wanden wat voor de handhaving fijn werken is.

IMG_3474_edited.jpg

PLAATSING STRANDPOST

Project Tagline

Vanaf ontwerp tot plaatsing liep het contact via Studio Zien.

IMG_9438.jpg

La Casa
Gemeente Utrecht

Plaatsing december 2020

Met een echt huiselijk gevoel en een bijzonder perspectief is dit een waar kunstwerk geworden. De doorkijk, de uitsnede maakt deze plek favoriet. Een echt eye-catcher!

1Y5A6625.jpeg

RELATIEGESCHENK

DECEMBER 2019

Een persoonlijk relatiegeschenk. Product ontwerp en grafisch ontwerp komt samen in dit persoonlijke geschenk ter ere van hun 35 jarig bestaan. Alles is mogelijk!

IMG_8035.JPG

GEPERSONALISEERDE BOOMROOSTERS

2021

Geef een plein extra info en input door boomroosters
met een verhaal toe te passen.

bottom of page